Voordelen

Partner worden, wat heeft ú eraan?

Het ADP Accountancy Partner Programma gaat veel verder dan het ‘gewoon' uitbesteden van de salarisadministratie. Evenmin is het ‘de zoveelste software-oplossing’. En uw klanten zijn bij ons in uitstekende handen. Maar als accountant of financieel adviseur wilt u natuurlijk weten: wat zijn de voordelen voor mij als partner van ADP? Oftewel 'what's in it for me?' Dat ziet u in onderstaand overzicht.

Het beste van 2 werelden

  • Voor uw klant blijft u zijn ‘eigen’ vertrouwde accountant, die heel slim gekozen heeft voor samenwerking met ADP, dé specialist in salaris- en personeelsadministratie.

Complete ontzorging

  • ADP verzorgt de salarisadministratie van uw klanten zodat u meer tijd heeft voor het ontwikkelen en uitbreiden van uw adviesdiensten.

Minder risico

  • U kunt erop vertrouwen dat relevante wet- en regelgeving, actuele subsidies en mogelijk aftrekposten voor onze gezamenlijke klant optimaal worden toegepast. U draagt deze verantwoording dus niet meer alléén.

Controle en inzicht

  • ADP houdt u actief op de hoogte én u kunt altijd bij uw klantgegevens. Waar wenselijk overleggen we en adviseren we u. U behoudt de controle, het overzicht en het initiatief om uw klant pro-actief te adviseren over inhoudelijke zaken in plaats van de loonstrook. En we voorzien u van kennis en tools om uw advisering uit te breiden.

Actuele software

  • U en uw klant maken gebruik van onze moderne online tools voor de salarisadministratie en gegevensuitwisseling, die door onze eigen IT-specialisten steeds doorontwikkeld worden.

Exclusief kennisportal

  • In het speciaal op het MKB gerichte kennisportal van het partnerprogramma vindt u alle kennis en tools om in uw vakgebied de transformatie naar adviseur te maken. 

Toegewijde klantenservice

  • Een toegewijd, klein serviceteam met uitsluitend gecertificeerde salarisspecialisten staat altijd voor u en uw klanten klaar met helder advies en handige tips.

Financieel voordeel

  • U ontvangt een aantrekkelijke partnervergoeding voor elke klant waarvoor we gaan samenwerken, terwijl u zelf geen investeringen in online oplossingen hoeft te doen. Uw klant betaalt een marktconforme vergoeding per loonstrook aan ADP.