De accountant van de toekomst

Van administrateur naar adviseur

ADP biedt kleine tot middelgrote accountants- of administratiekantoren gericht op het MKB een compleet partnerprogramma. Wij verwerken de salarisadministratie van uw klanten en we faciliteren ú om uw kennis, kwaliteit, dienstverlening en klantenkring te ontwikkelen. We staan u met raad en daad bij én u krijgt toegang tot onze exclusieve online kennisportal. Daar vindt u een brede selectie aan vakinhoudelijke artikelen, video’s, webinars en tools, speciaal gericht op succesvol ondernemen in het MKB.

Nieuwe kansen creëren

Terwijl ADP de salarisadministratie van uw klanten verzorgt, heeft ú de tijd en tools om uw kennis te vergroten, om uw advisering uit te breiden, om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en om nieuwe branches te betreden. Zo kunt u uw klanten vaker inhoudelijk adviseren tegen rendabele tarieven, en kunt u méér klanten bedienen dan voorheen. En dat merkt u ook aan uw omzet. Slim.
 

Bespaar op forse investeringen

U maakt gebruik van onze online oplossingen, die we doorlopend in eigen beheer doorontwikkelen. Zo hoeft u niet zelf te investeren in complexe automatisering of dure software. ADP ontvangt van uw klant een marktconforme vergoeding per loonstrook, en u ontvangt van ADP per nieuwe klant een aantrekkelijke partnervergoeding. Heel slim!

Hoe werkt het voor uw klanten?

Simpel. Via een uitstekend beveiligde online omgeving verstrekt uw klant zijn basisgegevens en mutaties voortaan aan ADP in plaats van aan u. De gecertificeerde specialisten van ADP regelen de rest. De salarisadministratie van uw klant wordt elke maand keurig op tijd verwerkt en voldoet bovendien aan de laatste wet- en regelgeving en de regelingen van kern-cao's. Ook dát is een zorg minder.

 

Samen slim en succesvol

Als Accountancy Partner van ADP biedt u samen met ADP een compleet gestroomlijnd proces voor salarisverwerking en personeelszaken aan uw klanten. Maar úw klanten blijven natuurlijk úw klanten. Zoals u een partner bent voor uw klanten, zijn wij een betrouwbare en gespecialiseerde partner voor u. Samen bieden we uw klanten het beste resultaat.

Dat noemen wij nou 'Samen slim en succesvol'. Doet u mee?