Over ADP Nederland

Als u medewerkers in dienst heeft, dan moet u ook een salarisadministratie bijhouden en gegevens van uw mensen vastleggen. Dat is, ook al door de complexe sociale en fiscale regelgeving, een hele klus. Frequente wijzigingen in wet- en regelgeving zorgen voor een extra uitdaging.

ADP helpt u graag! Met prima dienstverlening die ook het verwerven en verwerken van kennis op het gebied van salaris en HR omvat. Die kennis delen we graag en op vele fronten. Neem gerust een kijkje op ons contentplatform ADP Touchpoint.

ADP Nederland

ADP Nederland BV is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Amerikaanse concern Automatic Data Processing Inc. In Nederland krijgen 1,4 miljoen werknemers iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV. ADP biedt al meer dan vijftig jaar kennis en innovatieve oplossingen voor HR, payroll en excasso voor elk type organisatie. Het bedrijf is één van de grootste spelers in zijn sector. Meer informatie over ADP Nederland vindt u op www.adp.nl

ADP internationaal

Wereldwijd maken werkgevers gebruik van de cloudgebaseerde oplossingen van ADP® (NASDAQ: ADP) voor het beheren van hun belangrijkste kapitaal – hun medewerkers. ADP biedt opdrachtgevers ongeëvenaarde diepgang en expertise in de geleverde diensten, van HR en salarisverwerking tot talentmanagement en excasso administratie, ten behoeve van een beter personeelsbestand. ADP, een pionier in Human Capital Management (HCM) en het uitbesteden van bedrijfsprocessen, heeft meer dan 610.000 opdrachtgevers in honderd landen. Via het ADP Research Institute geven we je toegang tot een schat aan internationale kennis.

Het ADP-logo en ADP zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2015 ADP, LLC.