Zo bezorgt kennis u een voorsprong

Uw kennis vergroten = uw kwaliteit verhogen

Salaris? HR? Andere onderwerpen uit de salarisadministratie van uw klanten? Uw klant gaat er vanuit dat u overal direct antwoord op kunt geven. U helpt uw klant natuurlijk graag, maar er blijven altijd zaken die u nèt even moet weten of kleine lettertjes die u niet wilt vergeten. Vertrouw daarom op onze expertise. De Nederlandse pers en de Belastingdienst doen dit al jaren.

 

Minder vakantiegeld, mei 2015

Cijfers en toelichting door ADP

Nadat we in januari het vakantiegeld al hadden aangestipt tijdens de presentatie van de eerste loonstrook voor 2015, werd dit thema begin mei pas echt actueel. De jaarlijkse vakantiebijslag, die miljoenen Nederlanders eind mei ontvangen, valt dit jaar voor veel werknemers lager uit dan voorgaande jaren. De pers wist ADP wederom te vinden.

Alle informatie over het vakantiegeld vindt u uiteraard op ons contentplatform Touchpoint.

Een fragment van collega Marco Hennekam bij BNR kunt u hier terug luisteren.

 

De eerste loonstrook, januari 2015

ADP in de pers

Op 6 januari 2015 presenteerde ADP onder grote belangstelling van de landelijke pers de eerste loonstrook van 2015. Met de boodschap ‘netto loon omhoog, vakantiegeld omlaag’ waren kennismanager Dik van Leeuwerden en algemeen directeur Martijn Brand een week lang prominent in de media aanwezig. Het complete dossier vindt u uiteraard op ons openbare kennisplatform Touchpoint.

 

Compliancy voor accountants (video)

Wet- en Regelgeving expert Dik van Leeuwerden legt uit waarom compliancy belangrijk is voor u en uw klanten, en wat de risico's zijn als u niet compliant bent.

U vindt onze kennis ook op social media