Accountantsdag 2015

ADP sprak op de Accountantsdag 2015: alles over de WKR!

Kennismanager Marco Hennekam van ADP verzorgde 2 inhoudelijke sessies over de Werkkostenregeling (WKR) tijdens de Accountantsdag op donderdag 26 november in de RAI. De WKR is sinds 2015 verplicht, maar bij bedrijven in het MKB én bij hun accountants of financieel adviseurs waren er nog behoorlijk wat vragen. "Hoe pas ik de regels van de WKR zo optimaal mogelijk toe? Hoe zorg ik dat uw klant of interne organisatie ingesteld is op de WKR?" Marco stond bij beide sessies voor een volle zaal.

Sessie 1: WKR voor MKB-accountants
Sessie 2: WKR voor accountants in business

TIP: download ook ons handige white paper over de WKR!

 

Accountancy Expo 23 juni 2015

Op de Accountancy Expo die dinsdag 23 juni 2015 plaatsvond, presenteerden we het ADP Accountancy Partner Programma aan professionals en beslissers uit de accountancybranche. Waar de meeste leveranciers vooral software of overige ICT-producten aanboden, liet ADP juist een heel andere oplossing zien: complete ontzorging en vakinhoudelijke expertise voor de accountant of financieel adviseur met MKB-klanten.
 

Interactieve ADP Kennisquiz

Door het spelen van de interactieve ADP Kennisquiz konden bezoekers een adviesgesprek van maar liefst 4 uur winnen over één van de volgende actuele thema’s binnen Payroll of HR:
  • de werkkostenregeling (WKR)
  • subsidies/loonbeslagen
  • nieuwe ontslagregels
  • Wet Poortwachter
 

De winnaars!

Het ADP Accountancy team mocht de volgende 3 winnaars van harte feliciteren:

Deze accountants hadden meeste antwoorden goed en bovendien de snelste reactietijd! De adviesgesprekken zijn inmiddels tot volle tevredenheid gehouden.